Learning Experience Canvas Workshop

Ontwerp zelf een leerervaring.

Workshop

Ontwerp zelf een leerervaring.

Hoe vind je de juiste vorm voor jouw onderwijs, trainingen of workshops? Ga aan de slag met het Learning Experience Canvas en ontdek nieuwe mogelijkheden om leren aantrekkelijker, uitdagender en persoonlijker te maken. Met inspirerende inzichten, bruikbare adviezen en handige hulpmiddelen kun je jouw ideeën direct in de praktijk gaan brengen.

Duur: 2,5 uur
Aantal deelnemers: 8
Locatie: Europalaan 2 in Utrecht
Kosten: 110 euro (exclusief btw)

Ben je docent? Dan krijg je 25 euro docentenkorting.

Inclusief:

Reacties

"Deze workshop was praktisch, leuk en een waardevolle leerervaring" Liisa Riihonen - Ricoh Learning Services

"Je gaat direct aan de slag, krijgt persoonlijke feedback en gaat met een mooie leerervaring de deur uit." Miriam Krooswijk - Maandag

Agenda

In 2018 verzorgen wij workshops op onze trainingslocatie in Utrecht:

Ben je op zoek naar een workshop op locatie? Dat kan! Wij verzorgen workshops en studiedagen op maat. Neem hiervoor contact op met Henna de Koning door te mailen of bellen met 030 2300752.

Meld je aan!

Om deel te nemen aan een van onze workshops vragen wij je dit formulier in te vullen. Hiermee doe je een vrijblijvende aanvraag voor deelname. Wij nemen contact met je op voor de definitieve bevestiging. Pas na de definitieve bevestiging ontvang je een factuur.Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met Henna de Koning door te mailen of te bellen met 030 2300752. Zij helpt je graag verder.

Ons adres:
Europalaan 2
3526 KS Utrecht
Nederland
Tel.: 030 2300752